23948sdkhjf

Kiwi lukker butikker - igen

I foråret 2015 lukkede Kiwi 13 urentable butikker. Nu varsler kæden lukning af mindst 11 butikker.
Som led i at styrke forretningen til fortsat vækst trimmer discountkæden Kiwi butiksnettet og lukker 11 urentable butikker. Samtidig melder kæden om åbning af cirka 15 nye butikker i 2016, heriblandt fire nye butikker i Kiwis stordiscount-koncept.

Det fortæller Dagrofas discountkæde i en pressemeddelelse.

- Tiden er løbet fra nogle af vores placeringer og lokaler. Blandt andet fordi by- og butiksudviklingen de pågældende steder har ændret sig meget siden 2008, hvor vi startede op i Danmark. Enkelte nyere butikker, der bliver lukket, må vi desværre karakterisere som fejlplaceringer. Så selv om vores medarbejdere har kæmpet hårdt hele vejen, har vi måttet konkludere, at nogle butikker ligger på urentable placeringer, siger kædedirektør i KIWI, Carsten Hansen, og tilføjer.

Kæden vil sammen med HR i Dagrofa forsøge at genplacere alle berørte medarbejdere. Enten i andre Kiwi-butikker eller i andre af Dagrofas kæder, som tæller Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

De 11 butikker, der lukker inden udgangen af marts, ligger i Hadsten, Løgten, Varbergvej i Haderslev, Dronninglund, Nørre Lyndelse, Korsør, Århusvej i Randers, Hospitalsvej i Nykøbing Falster, Ringstedgade i Næstved, Aabenraa og Skive. Samtidig pågår forhandlinger om fremtiden for yderligere to-tre urentable butikker.

I 2016 forventer kæden at åbne 15 nye butikker på attraktive placeringer i bl.a. hovedstadsområdet. Alene frem til sommerferien åbner Kiwi butikker i Frederikshavn, Brøndby, Malling, Slagelse, København K, Holbæk og to butikker i Valby.

Læs mere om: Kiwi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109