23948sdkhjf

Salling slår dørene op efter ombygning

En ny café med strøgudsigt, champagnebar og en ’grøn zone’ med bæredygtige tøjmærker er nogle af nyhederne hos Salling i Aarhus.
Midt i marts bliver dørene efter en opbygning slået op for mere end 20 nye brands og 30 nye butikker i Salling Arhus.

- Vi vil give kunderne nye oaser i stormagasinet, store events og introducere nye, spændende brands. Det er endnu et skridt på vejen i forhold til at folde Salling ud som et oplevelseshus, fortæller direktør Marianne Bedsted.

Håndværkerne er bl.a. i gang med at skabe en ny café oven på den eksisterende Starbucks. Cafeen, der ligger på women’s fashion-etagen, får panoramavinduer mod Strøget.

Herreafdelingen får en ny green zone, der sætter fokus på bæredygtige tøjbrands – såsom Knowledge Cotton Apparel. Afdelingen får også et loungeområde, der blandt andet skal bruges til pop up-arrangementer i weekenderne.

Det øgede fokus på nye brands ses også i stueetagen: Her åbner en helt ny afdeling med eksklusive tasker og accessories i forlængelse af parfume- og lingeriafdelingen – det er mærker som Michael Kors, Kenzo og Karl Lagerfeld.

Sallings midterste indgang fra Strøget bliver lukket og giver plads til en ny negle-, bryn- og champagnebar i forbindelse med Sallings egen frisør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078