23948sdkhjf

Peter Larsen Kaffe åbner mikroristeri i Viborg

Mere end 110 års kaffehistorie i Viborg skal fremover danne baggrund for Peter Larsen Kaffes internationale satsning inden for specialkaffe.
I juli kommer specialkaffen, Peter Larsen Special, på markedet.

Ud over specialkaffen lancerer kaffevirksomheden også senere på året luksusbrandet, Viborg – opkaldt efter byen, hvor Peter Larsen Kaffe har sit udspring.

- Med geografisk placering hos Peter Larsen Kaffe i Viborg opbygger vi et mikroristeri og videnscenter, som skal udvikle og producere unikke kaffe- og teprodukter til specialhandelen ikke bare i Danmark men i hele Norden. I mere end 100 år har vi leveret kaffe til den danske befolkning, og med så meget erfaring og knowhow – kombineret med en ukuelig trang til at udvikle kaffens smagsunivers - har vi skabt en ny linje af mikroristninger og en selektiv udvælgelse af specialprodukter. Peter Larsen Special udspringer af det nuværende Special Brands, som i forvejen leverer specialkaffe til mere end 150 specialbutikker i Danmark, siger udviklings- og kommunikationschef hos Peter Larsen kaffe, Lars Aaen Thøgersen.

Foruden Peter Larsen Special lancerer kaffevirksomheden luksusbrandet, Viborg, som kun vil blive solgt i begrænset antal i selektivt udvalgte butikker i Norden.

Det er den sydafrikanske ristemester Winston Rose, som skal stå i spidsen for Peter Larsen Special og Viborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11