23948sdkhjf

I kø til Ilvas åbningstilbud

Åbning af ny Ilva i Aalborg fik mange hundrede til at stå tidligt op.
Mange hundrede nordjyder skippede torsdag en del af nattesøvnen for at være med til åbningen af den ny Ilva på Stenbukken i Skalborg.

De første kunder begyndte nemlig at stille sig i kø ved tre-tiden om natten, og da dørene blev slået op kl. otte strakte køen sig hele vejen rundt om møbelhusets p-plads.

- Det er den største interesse, vi nogensinde har oplevet i forbindelse med åbningen af en Ilva-forretning, fortalte direktør Piet Klein.

Han mente blandt andet, det skyldtes massiv annoncering og brug af sociale medier, men mange kom også, fordi de havde hørt om åbningen i ANR, som sendte live fra begivenheden.

- Og så er det selvfølgelig også, fordi jeg håber at vinde lodtrækningen om en sofa til én krone, forklarede Jan Hansen, som var en af de mange morgenfriske kunder i åbningskøen.

Flere havde taget tæpper, stole og varme drikke med, og Ilva bød også på kaffe og morgenbrød.

- Jeg tror bestemt, der er plads til en møbelforretning mere her i Aalborg. For Ilva går jo ofte forrest i forhold til nye trends og tendenser indenfor boligindretning, og det tror jeg mange sætter pris på, forklarede Piet Klein.
Læs mere om: Ilva
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125