23948sdkhjf

Dansk Supermarked: Plyndring er et udbredt problem

Dansk Supermarked lukkede sidste år en Netto ved Aarhus, da den i lang tid havde været plaget af plyndringer.
Det er et udbredt problem, at dagligvarebutikker og lignende forretninger bliver plyndret af unge drengebander, som det på det seneste flere gange er set i Døgnnetto på Frederikssundsvej i Brønshøj.

Det fortæller Mads Hvitved Grand, som er pressechef i Dansk Supermarked, der er Danmarks største dagligvarekæde og ejer Døgnnetto.

- Det er jo desværre noget, som vi og også andre forretningsdrivende oplever. Det er ikke en specifik Netto-udfordring. Det er også noget som andre dagligvarekæder, kiosker og tankstationer oplever, fortæller han til Ritzau.

- Det er dødfrustrerende for vores medarbejdere at være i denne situation, og det er klart noget, vi har fokus på.

Spørgsmål: Men det er så stort et problem for jer, at det er noget I er nødt til at tage jeres forholdsregler imod?

- Ja, det er det, og det gør vi også. Vi har for eksempel mulighed for at sætte vagter i en butik, og det har der også været i perioder i den pågældende butik på Frederikssundvej, siger pressechefen.

Regionschef for Døgnnetto, Thomas Clement, bekræfter, at der har været vagter på i den pågældende butik, men at det desværre ikke har hjulpet.

- Det er virkelig et ekstremt tilfælde, når vi sætter vagter på, og det så alligevel ikke hjælper, siger Thomas Clement.

Souschefen i Døgnnetto på Frederikssundvej sendte mandag et brev til justitsminister, Søren Pind, hvor han tiggede ministeren om hjælp, da hans butik er plaget af unge, der kommer ind i butikken og stjæler for tusindvis af kroner.

Flere steder i landet har plyndringerne været så omfattende, at Dansk Supermarked har været nødt til at indskrænke åbningstiderne, og et enkelt sted blev de nødt til at lukke butikken.

Det skete i Hasle ved Aarhus sidste sommer, efter butikken i længere tid havde været udsat for omfattende tyveri og hærværk.
/ritzau/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096