23948sdkhjf

Synoptik ansætter 45 procent af årgang

I starten af februar dimitterede 37 nyslåede optometrister fra Københavns Erhvervsakademi, 17 af dem har allerede sikret sig deres første job hos Synoptik.
I mange brancher oplever nyuddannede, at det kan være svært at få foden indenfor på arbejdsmarkedet. Det gælder dog ikke optikerbranchen, som har tæt på 0 procent arbejdsløshed, og hvor arbejdsgiverne står i kø for at få fat på de nyuddannede optometrister, så snart de har sikret sig deres eksamensbevis, skriver Synoptik i en pressemeddelelse.

Hos Synoptik har man netop ansat 45 % af årgangen, som i starten af februar dimitterede fra Københavns Erhvervsakademi (KEA), der huser den ene af landets to uddannelser i optometri.

- At ansætte 45 procent af en årgang er da intet mindre end fantastisk. Det er vi super glade for og stolte over, skriver HR direktør i Synoptik, Tina Thomsen.

- Hos Synoptik har vi sjældent problemer med at få stillingerne besat, men det er klart, at der er rift om de dygtigste hoveder, og jeg tror, at alle arbejdsgivere vil give mig ret i, at det selvfølgelig er rart at have et bredt ansøgerfelt at vælge imellem, når man skal ansætte nye folk. Samtidig er det positivt for hele branchen, at flere har lyst til at uddanne sig til optometrister, og at skolerne nu har mulighed for at tage flere optometrist-spirer ind, fortsætter hun.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078