23948sdkhjf

Fabriksrenoverede mobiler sælger

Med en stigning på 37 procent over de sidste 12 måneder oplever MyTrendyPhone et boom i salget af fabriksrenoverede telefoner.
Hos MyTrendyPhone, en af Europas største leverandører af mobiltilbehør, oplever man en massiv stigning i salget af fabriksrenoverede telefoner, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Silvan Popovic, direktør for MyTrendyPhone, mener, at der er flere årsager til den stigende efterspørgsel, men at en af de bærende faktorer er prisen.

– Vi oplever, at mange kunder vælger fabriksrenoverede telefoner på grund af prisen. Ved at købe en fabriksrenoveret telefon sparer man omkring 20 pct. i forhold til at købe en helt ny. Desuden ser telefonerne ikke slidte ud, og har ingen softwareproblemer, så på den måde får man mere ud af det, end hvis man for eksempel køber en brugt telefon, der kan være slidt og have fejl, pointerer Silvan Popovic.

Fabriksrenoverede telefoner adskiller sig fra brugte telefoner i høj grad. Mens en brugt telefon sælges videre som den er, og uden behandling af slid, skal en fabriksrenoveret telefon testes, repareres om nødvendigt, rengøres samt blive leveret med et garantibevis på samme måde, som en spritny telefon.

Foretrækker ældre modeller

Da MyTrendyPhone introducerede salget af fabriksrenoverede telefoner i 2013, var det blandt andet på baggrund af, at kunderne efterspurgte flere tilbud på mobiltelefoner, samtidigt med at der var en større efterspørgsel på fabriksrenoverede telefoner på det danske marked. Mens prisen naturligvis er en væsentlig faktor i det stigende salg, mener Silvan Popovic også, at nogle kunder simpelthen foretrækker formen og holdbarheden på de ældre modeller. Iblandt de bedst sælgende telefoner er de populære Apple-telefoner iPhone 4s, 5 og 3GS, mens den noget ældre Nokia 3310 også er et hit blandt de nostalgiske købere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093