23948sdkhjf

Dansk Supermarkeds butikker skal udlevere receptpligtig medicin

Koncernen er gået i samarbejde med Webapoteket, og kunderne kan hente medicinen i butikkernes Swip-bokse.
Et samarbejde mellem Dansk Supermarked Group og Webapoteket giver kunderne i Føtex, Netto og Bilka mulighed for at handle receptpligtig medicin og håndkøbsmedicin nemt og enkelt, skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Det sker på webapoteket via Føtex.dk eller Bilka.dk, og medicinen kan enten hentes i Swip-boksen ved et af 350 varehuse/discountbutikker eller leveres til hjemmet.

Hos Webapoteket, med base i Hadsten, forudser de, at langt flere danskere nu får øjnene op for fordelene ved at gå på apoteket fra lænestolen, og apotekeren bag Webapoteket, Lars Persson, ser store perspektiver i samarbejdet.

- Jeg glæder mig over, at samarbejdet med Dansk Supermarked Group betyder, at mange flere danskere nu bliver opmærksomme på muligheden for at få bragt hele apotekets store udvalg - herunder den receptpligtige medicin - direkte til døren eller til den lokale Føtex, Bilka eller Netto. Dermed får flere også øje på en genvej til at spare kostbar tid: Man slipper for turen til apoteket og for køen, når man når frem, siger han.

Lars Persson understreger, at samarbejdet intet ændrer ved, at Webapoteket også fremover er fuldt uafhængigt.

- Det er naturligvis fortsat udelukkende vores apotekerfaglige vurderinger, der sætter standarden. Det er helt afgørende for os at sikre kundernes tryghed og sikkerhed med rådgivning, der udspringer af solid faglighed. Vores apoteksuddannede personale glæder sig til også at tilbyde nye kunder telefonisk vejledning af høj kvalitet, siger han.

Den nye apotekerlov gav apotekerne mulighed for at oprette flere filialer, der kan udlevere pakke og udlevere receptpligtig medicin, og disse kan ligge i supermarkedernes forområder.

Men monopolet blev ikke brudt i den nye lov, så der skal stadig stå en apoteker i spidsen for et apotek.
Nu vælger Dansk Supermarked i stedet et alternativ, der med et slag giver 350 butikker mulighed for at udlevere receptpligtig medicin.
Kunderne kan dog ikke komme ind fra gaden med en recept, men skal bestille medicinen på webapoteket via Føtex.dk eller Bilka.dk for derefter at hente den i butikkens Swip-boks – eller at få den bragt til døren.

Dansk Supermarked Group har 350 butikker med Klik & Hent spredt ud over hele landet.
– Vi kan med vores stærke distributionsdel varetage distributionen og udleveringen af apotekervarerne. Webapoteket står for selve salget, og det apoteksuddannede fagpersonale sørger ligeledes for den vigtige apoteksfaglige rådgivning, siger Kenneth Nielsen, koncerndirektør for E-commerce og Digital i Dansk Supermarked Group.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125