23948sdkhjf

Power åbner flere varehuse i offensiv mod Elgiganten

Konkurrenten Power nægter at lægge sig ned, efter Elgiganten har overtaget ti Fona-butikker.
Kort efter Elgiganten har overtaget ti Fona-butikker, stiller konkurrenten Power sig klar med en modoffensiv. Det skriver TV 2 Business.

Elektronikkæden Power vil åbne seks nye varehuse i Danmark i år og næste år. Det fortæller Powers direktør, Jesper Boysen, til TV 2 Business.

Power har i dag fire butikker, og de nye åbninger vil derfor være mere end en fordobling i antallet af butikker. Direktøren fortæller, at en af de nye varehuse snart åbner i Aarhus.

Elgiganten har 29 butikker i Danmark og får med de ti nye Fona-butikker, der bliver omdøbt til Elgiganten, samlet 39 butikker.

Power offentliggør desuden for første gang firmaets omsætningsmål:

- Det er min forventning, at vi omsætter for én milliard kroner, når 2016 er overstået, og vi har ingen varehuse, der omsætter for mindre end 180 millioner kroner, siger Jesper Boysen til TV2 Business.

Elgiganten er størst med en omsætning på fem milliarder kroner, og herefter har Fona ligget med en omsætning på to milliarder kroner.

Det er Elgigantens moderselskab, Elkjøp Nordic, der har købt de ti Fona-butikker.

- Vi følger trends og handlemønstre tæt og ser, at særligt storbykunden ønsker at kunne handle elektronik i bycentrum.

- Opkøbet af Fonas butikker supplerer vores tilbud, siger koncernchef i Elkjøp Nordic, Jaan Ivar Semlitsch, i en pressemeddelelse.

De ti Fona-butikker, der fortsætter under Elgiganten, er butikkerne på Strøget i København, Strøget i Aarhus, i Lyngby, på Frederiksberg, i Rødovre, på Fisketorvet i København, i Hørsholm, i Aalborg og på Østerbro og Nørreport i København.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156