23948sdkhjf

Louis Nielsen-komet består international lederuddannelse

Gitte Geisler Albertsen, souschef hos Louis Nielsen i Aalborg Storcenter, er den første i koncernen til at bestå international ledereksamen.
Gitte Geisler Albertsen, der til daglig er souschef hos Louis Nielsen i Aalborg Storcenter har bestået den afsluttende eksamen på Institute of Leadership and Management (ILM).

Dermed er Gitte Geisler Albertsen den første i Louis Nielsen-koncernen til at bestå denne eksamen, der også er adgangskortet til Louis Nielsens interne partneruddannelse, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Med tiden kan Gitte Geisler Albertsen overtage sin egen Louis Nielsen-butik, siger Søren Jensen, der er ansvarlig for uddannelse og træning af Louis Nielsens personale og certificeret hos ILM.

ILM er en verdensomspændende uddannelsesinstitution, som i 2015 uddannede mere end 85.000 personer i cirka 2.500 træningscentre, der er spredt over hele kloden.

- Det gode ved uddannelsen er, at den gør det muligt at arbejde sig op ”fra bunden”. Gitte Geisler Albertsen er et godt eksempel. Hun er uddannet i butik i en anden branche og har fulgt alle Louis Nielsens interne kurser. Efter ILM er hun nu klar til vores partneruddannelse, og det bringer hende et stort skridt tættere på, at hun en dag kan stå i spidsen for sin egen Louis Nielsen butik, siger Søren Jensen, der tilføjer, at Louis Nielsen vægter stærke ledere højt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126