23948sdkhjf

Rains rykker ind på Klostertorvet i Aarhus

Rains sælger moderigtigt regntøj - først og fremmest til udlandet.
Med 80 procent af omsætningen som eksport er Rains det førende brand inden for moderigtigt regntøj i Danmark, skriver Colliers International i en pressemeddelelse.

Nu åbner kæden med en butik på Klostertorvet i Aarhus, som samtidig er kædens første konceptbutik i Danmark.

- Vi kiggede først i udlandet, blandt andet i Tokyo og Shanghai, fortæller Daniel Brix Hesselager, som er managing director hos Rains.

- Vi endte i Aarhus, fordi vi nåede frem til, det ville være godt at prøve butikskonceptet af og finpudse det på hjemmebane, inden vi rykker til eksportmarkederne, siger Daniel Brix Hesselager.

Hos Colliers International stod erhvervsmægler Morten Jørgensen for udlejningen.

- Området omkring Latinerkvarteret er et attraktivt sted for modebrands, da kvarteret har ry for at huse brands, der ikke nødvendigvis indgår i de store kæder. Så her er noget for dem, der foretrækker lidt mere specielle, måske lidt skæve brands, siger Morten Jørgensen fra Colliers International.

- Hos Colliers International oplever vi lige nu en enorm efterspørgsel efter de lidt mindre lejemål – under 200 m2 – der er rigtig mange, der har mod på at etablere sig, og ved at vælge placeringer væk fra strøget er det mere overkommeligt rent økonomisk, siger Morten Jørgensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078