23948sdkhjf

Tættere samarbejde i forsyningskæder kan give gevinster for millioner

Dansk Industri står bag ny projekt, der skal få forhandlere og leverandører til at samarbejde bedre.
I dag ligger 60-80 pct. af omkostningerne for mange danske virksomheder hos underleverandører, og over 80 pct. af virksomhederne mener, at deres leverandører er strategisk vigtige.

Alligevel siger 60 pct., at der er store barrierer i forhold til at udvikle samarbejdet, og det vil det nye projekt "Stram kæden" gøre op med, står der på projektets hjemmeside www.stramkaeden.dk .

Industriens Fond og Dansk Industri bag står projekt ”Stram Kæden”, hvor op mod 150 danske virksomheder som BoConcept, Louis Poulsen, Telenor og Københavns lufthavn og leverandører som Tulip, BKI, Thise Mejeri og mange andre får hjælp til at udvikle deres samarbejde i forsyningskæderne.

Stram kæden er en konkret opfølgning på en række anbefalinger fra DI’s Produktivitetspanel, der peger på, hvordan virksomheder kan øge produktiviteten og styrke den samlede konkurrenceevne i Danmark.

I løbet af det kommende år vil virksomhederne dele erfaringer på hjemmesiden, hvor interesserede virksomheder kan desuden hente gratis værktøjer og selv oprette indsatser online.

Der vil desuden blive afholdt i alt tre konferencer rundt om i landet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066