23948sdkhjf

Analyse: Hvad vil Elgiganten dog med Fona?

De 10 Fona-butikker, som Elgiganten nu overtager, skal være et "forsøgslaboratorium for fremtidens elektronik-butik," vurderer Computerworld.
Få havde set det komme, at Elgiganten skulle overtage Fona, blandt andet fordi Elgiganten indtil nu har satset har satset på store varehuse i udkanten af byerne, mens Fonas butikker først og fremmest ligger centralt placerede med mindre forretninger på dyre adresser, skriver Computerworld.

Men måske er det her, at fremtidens elektronikforretning bliver udviklet.

De nye butikker er ikke så store, og derfor vil man formentlig se, at Elgiganten vil lade dem blive domineret af såkaldte A-brands, hvilket vil sige dyre mærker som Apple, samt topmodeller og de nyeste modeller inden for elektronisk udstyr.

Computerworld gætter desuden på, at butikkerne vil indeholde show-produkter, som kunderne kan afprøve og derefter bestille online.

- Så de 10 gamle Fona-butikker kan blive et forsøgslaboratorium for udviklingen af fremtidens elektronikhandel. Det kan ende med at blive dyrt for Elgiganten, for huslejen er høj inde i byerne. Kan man ikke holde omkostningerne i ro, kan man selvfølgelig bare lukke butikkerne. Det mønster så man for år tilbage, da Expert overtog det krakkede Merlin, skriver Computerworld.

Læs mere om: Fona
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125