23948sdkhjf

Frederiksberg Centret vinder europæisk pris

Den europæiske prisuddeling for butikscentre gav Frederiksberg Centret prisen for bedste renovering af et center.
Det er en international jury fra ICSC ("The International Council of Shopping Centers"), der har bedømt Frederiksberg Centret ud fra en række kriterier som butiksmiks, arkitektur og centrets samlede økonomi, skriver Frederiksberg Centret i en pressemeddelelse.

- Frederiksberg Centret har med prisen fået international anerkendelse af den ’danske’ måde at bygge shoppingcentre på. Altså med lys, luft og fokus på forkælelse af kunderne, siger Eva Handest, som er ejendomschef i Danica Ejendomme, der står bag centret.

DEAS har haft ansvaret for en gennemgribende ombygning og udvidelse af centret med 20.000 m2, der blev afsluttet i 2015. Der blev etableret en ekstra butiks-etage samt en ekstra etage til parkering – svarende til 25 nye butikker og 150 ekstra p-pladser.

- Vi er naturligvis meget stolte, da ICSC European Shopping Centre Awards er de mest prestigefulde priser, man kan vinde i branchen – det svarer til at vinde europamesterskabet for centre. Kunderne har også taget det nye Frederiksberg Center til sig – siden ombygningen er besøgstallet steget med 20 procent, siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør med ansvar for center management i DEAS.

The International Council of Shopping Centers (ICSC) er en international sammenslutning for shoppingcenter-branchen. The ICSC European Shopping Centre Awards uddeles hvert år til nye og renoverede/udvidede og etablerede shoppingcentre i Europa. Frederiksberg Centret vandt kategorien ’Refurbishments/expansion: medium’.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109