23948sdkhjf

Hvem skal betale for lokalplan til Troldhedes nye dagligvarebutik?

Borgermøde afgør farten på købmandsprojekt
I aften torsdag har Købmandsgruppen i Troldhede indkaldt til borgermøde om "Fremtidens Troldhede", skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

På mødet vil der blive udleveret kuponer, hvor alle deltagere kan skrive, hvor mange anparter à 2.500 kroner man agter at købe i den kommende dagligvarebutik. Det er ikke bindende men skal bruges til at give Købmandsgruppen en idé om, hvor hurtigt projektet skal køres igennem.

Bertel Jensen fra Købmandsgruppen vil lade stemningen på borgermødet afgøre, om man vil afvente en planlagt kommuneplan - eller selv sætte gang i lokalplanen inden.

- Hvis vi får mange tilkendelser på, at folk vil købe anparter, så sætter vi gang i lokalplanen, og så må vi jo finde pengene til det. Vi er ude i en investering på seks millioner kroner, så det skal ikke være de 20 eller 30.000 kroner som lokalplanen koster, der skal forhindre, at vi kommer i gang med byggeriet til januar.
Vi ser jo, at kommuneplaner kan blive forsinkede, og vi vil ikke risikere at blive forsinkede med projektet på grund af det, siger Bertel Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094