23948sdkhjf

Netto udvider antal af døgnåbne butikker

Nu har Netto otte døgnåbne butikker i hovedstaden
Med fire nye butikker intensiverer Netto sin døgnindsats i København, fortæller kæden i en pressemeddelelse.

- Det er første gang, vi udvider åbningstiderne på fire døgnåbne Netto-butikker på samme tid. København er dét område, hvor vi har allerflest kunder, og derfor har vi også et godt kundegrundlag til at skrue op for antallet af de 24-timers åbne butikker netop her, siger Brian Seemann, direktør for Netto Danmark.

Med de fire ekstra er kæden nu oppe på at have 12 døgnåbne butikker på landsplan, hvoraf otte ligger i og omkring København. Det er Netto på Hvidovrevej, Hillerødgade, Nrd. Frihavnsgade og Gentoftegade, der fremover har åbent på alle tider af døgnet.

- Butikkerne kan fordele arbejdsopgaverne bedre over flere timer, og det har hele tiden været formålet med, at vi har døgnåbent. Samtidig forventer kunderne i stigende grad at kunne gøre deres indkøb, når det passer dem bedst, og vi kan jo se fra de eksisterende døgnåbne butikker, at kunderne kommer på alle tidspunkter af døgnet, fortæller Brian Seemann.

Foruden de otte døgnåbne butikker i København, har Netto to butikker i Nordsjælland, en i Aarhus og en i Odense med åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125