23948sdkhjf

Føtex til grin på sociale medier

Margueritter er opkaldt efter vejskilte og smykker, står der i tilbudsavis. Føtex beklager.
"Vidste du at navnet marguerit har blomsten fået fordi dens blomster og blade minder om den kendte marguerit som også ses som vejskilte og smykker", står der i en annonce fra Føtex i ugens tilbudsavis.

Det kommer nok som en overraskelse for mange, at blomsterne skulle være opkaldt efter smykker og vejskilte, for det er nu nok det omvendte, der er sandheden, skriver Ekstra Bladet.

Billeder af den kiksede annonce er blevet delt flittigt på sociale medier, hvor mange gør sig morsomme på Føtex' bekostning.

I løbet af søndagen gik det op for Føtex, at det var nødvendigt at øve lidt på botanikken, og kæden skriver ifølge Nordjyske:

”Det kan nogle gange godt være lidt svært at huske, hvad der kom først. Hønen eller ægget? Og falder dagen egentlig før natten eller natten før dagen? Men selvom vi godt ved, at kaffe skal drikkes, før man bliver træt, så glippede rækkefølgen vist denne gang. Vi siger undskyld for den ellers logiske tankegang, og vil benytte lejligheden til at få læst op på plante-navne-historien i morgen!”
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109