23948sdkhjf

Kop & Kande donerer 600.000 kroner til Julemærkefonden

Kop & Kande har julen over solgt Julemærkefondens kort og mærker i alle deres butikker
- Hos Kop & Kande er vi meget stolte af og glade for at kunne overrække en check på 607.762 kroner til Julemærkefonden. Det, at vi er med til at gøre en forskel for børn, betyder rigtigt meget for os, siger Mette Ekmann, marketingchef i Kop og Kande.

Hos Julemærkefonden er man derfor meget taknemmelige for Kop & Kandes generøse check og store indsats.

- Vi er meget glade for Kop & Kandes donation til Julemærkefonden, det kommer til at gøre en verden til forskel for de børn, der ønsker at få en bedre barndom – både psykisk og fysisk, siger Søren Ravn Jensen, der er direktør for Julemærkefonden.

Kop & Kande har julen over solgt Julemærkefondens kort og mærker i alle deres butikker. Derudover har den Viborg-baserede isenkræmmerkæde haft særlige produkter, hvor der gik forskellige beløb til Julemærkefonden, og så har kæden hele julen pakket gaver ind for fem kroner i gavepapir designet på baggrund af årets Julemærke, der var designet af Dronning Margrethe.

- Det drejede sig ikke længere bare om indpakning, for vores indpakning gjorde pludselig en forskel. En forskel, som rigtigt mange af vores kunder tog til sig og derfor gerne ville betale fem kroner for at få indpakket deres julegaver i det smukke papir. Det er vi utrolig glade for, og vi kunne ikke have overrakt den flotte check uden vores kunder, siger Mette Ekmann.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079