23948sdkhjf

Bauhaus opfører nyt byggevarehus i Valby

150 lokale arbejdspladser på vej.
Gør det selv-folk, håndværkere og haveentusiaster i Valby og omegn kan godt begynde at glæde sig.

I starten af 2017 åbner Bauhaus nemlig sit 17. danske varehus i Valby. Når det nye byggevarehus står færdig, vil det skabe op mod 150 nye arbejdspladser i lokalområdet. Borgmester Pia Allerslev markerer byggestarten med grundstensnedlæggelse den 11. maj, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vores nye byggevarehus kommer til at ligge i forbindelse med Valby Idrætspark. Med en placering centralt i hovedstadsområdet kan vi bedre servicere vores kunder fra det indre København, Amager og selvfølgelig selve Valby, fortæller Mads Jørgensen, der er administrerende direktør i Bauhaus.

- Områder som Sydhavnen og Ørestad er i en rivende udvikling lige nu. Samtidig bor der en del villaejere i selve Valby og Hvidovre, og det gør placeringen af vores nye varehus tæt ved motorvejen og Sjællands-broen helt optimal,” forklarer han.

Udover et havecenter og et varehus med ca. 120.000 varenumre kan lokalsamfundet ifølge direktøren også se frem til flere arbejdspladser i 2017. I alt forventer Mads Jørgensen, at det nye byggevarehus vil skabe cirka 150 nye arbejdspladser fordelt på fuld- og deltidsstillinger.

Byggeriet af Bauhaus i Valby gik i gang umiddelbart før jul, og byggevarehuset forventes at åbne i starten af 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11