23948sdkhjf

Nyt Profil Optik-koncept: Lej dine briller og få en fuld brillegarderobe

Profil Optik indfører abonnement med frit valg blandt brillerne i butikken.
Profil Optik lancerer nu et brilleabonnement, som imødekommer kundernes ønske om nem mulighed for flere briller.

- På den måde kan man til hver en tid gøre den nyeste brillemode til en del af sin garderobe til en fast, lav månedlig ydelse, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Med vores Lifestyle Abonnement får danskerne nu nem mulighed for at få en fuld brillegarderobe. På den måde kan kunderne for en fast, lav månedlig ydelse hele tiden sikre sig briller til ethvert formål – med den rette styrke og i den nyeste brillemode. Og det bliver endda mere attraktivt, jo flere briller man vælger, siger kædechef Søren Broberg fra Profil Optik.

Når kunden tegner et Lifestyle Abonnement får han eller hun frit valg blandt alle briller i butikken. For hver ny brille er der en opstartsbetaling på 25 procent af kontantprisen – og derefter en fast månedlig ydelse, uanset hvor mange briller der vælges over tid.

- Et abonnement skal være enkelt og gennemskueligt for kunden. Ellers giver det ingen mening. Derfor har vi valgt fast abonnementspris uanset hvilken kvalitet brillestel og -glas, man vælger. Udover selve brillen får kunden også et gratis medlemskab af vores ’Lifestyle Kundeklub’ med udvidede garantier, tryghed og service, siger Søren Broberg.

Bruger man flerstyrke briller er den faste månedlige abonnementspris på kr. 299 uanset om man har 2, 3 eller 10 briller.

Og bruger man enkeltstyrke briller, er den faste månedlige abonnementspris kr. 199 – igen uanset antallet af briller man har i abonnementet, fortæller Profil Optik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11