23948sdkhjf

Finalisterne til Årets Lokale Vare 2016 er fundet

Ni produkter fra ni regioner i Danmark er nu udvalgt til at dyste om prisen som Årets Lokale Vare 2016.
Blandt finalisterne, når Årets Lokale Vare 2016 skal kåres 1. juni, er æblemjød, havregryn og sydesalt.

Produkterne har vundet i en af de ni landsdele og er dermed gået videre til den nationale finale.

De seneste uger har tre produkter - nomineret af et dommerpanel - i hver landsdel nemlig været til afstemning hos forbrugerne, som skulle stemme på deres favoritter. Således er tre nu blevet til ét og dermed et samlet finalefelt på ni produkter.

Vinderen af Årets Lokale Vare 2016 bliver udråbt af et dommerpanel bestående af bl.a. Judith Kyst og kokkene Claus Holm og Christine Bille Nielsen, men også forbrugerne har noget at skulle have sagt i afgørelsen og kan frem til 19. maj sætte en stemme på et af produkterne på www.cooplokalevarer.dk .

Med kåringen som Årets Lokale Vare 2016 følger en præmie på 50.000 kr. og muligheden for at komme på Coops hylder for Lokale Varer.

De ni finaleprodukter er Æblemjød med Havtorn fra Snoremark (Midt- og Vestsjælland), Økologiske Grovvalsede Havregryn fra Mangholm (Nordsjælland og København), Stikkelsbærmarmelade fra Broholm Slot (Fyn og Øhavet), Jordbærlikør fra Fary Lochan Destilleri (Syd- og Sønderjylland), Stauning - Young Rye fra Stauning Whisky (Midt- og Vestjylland), Jubilæumssalt fra Læsø Salt (Nordjylland), Njord Gin, Destilled Mother Nature fra Spirit of Njord, (Østjylland), Økologisk Havtornsaft fra Høstet (Bornholm) og Doppel Bock øl fra Krenkerup Bryggeri (Sydsjælland og Lolland-Falster).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125