23948sdkhjf

Internationalt samarbejde skaber bedre forhold i Bangladesh

I forrige uge var tre år siden den tragiske ulykke, som endte med at blive en gamechanger for tekstilindustrien i Bangladesh.
I forrige uge var det tre år siden den tragiske sammenstyrtning af tekstilfabrikken på Rana Plaza i Bangladesh, som kostede 1133 mennesker livet, skriver Dansk Mode & Textil.

Ulykken blev katalysator for et internationalt samarbejde, der indtil videre har inspiceret mere end 3600 fabrikker i landet og sat gang i omfattende forbedringer.

De danske organisationer i mode- og tekstilbranchen - Dansk Erhverv & WEAR, Danish Fashion Institute og Dansk Mode & Textil - indgik i 2015 i et partnerskab, hvor man i samarbejde har udviklet den nationale handlingsplan ’Step Up’ for at styrke branchen inden for strategisk CSR.

Handlingsplanen omfatter en bred indsats i både Danmark og i leverandørlande.

Ambitionen er at klæde den danske branche på til at arbejde med social ansvarlighed som en del af forretningsstrategien og på den måde opnå forretningsfordele, samtidigt med at man er med til at lave mere bæredygtige produkter produceret under ansvarlige forhold.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063