23948sdkhjf

Frygter butiksdød i Pandrup

Lokalplan giver kun plads til en dagligvareforretning på Lundbækvej.
Rema 1000 har fået lov til at flytte fra sin nuværende placering i byen og til Lundbækvej i Pandrup, og nu vil Kiwi også gerne flytte til samme område. Men byens øvrige butikker frygter butiksdød, og den nye lokalplan levner kun plads til én dagligvareforretning på adressen, skriver Nordjyske Stiftstidende Aalborg.

- Det første udkast til lokalplanen åbnede mulighed for to dagligvarebutikker på Lundbakvej. Det er undervejs ændret til en dagligvarebutik og på sigt plads til en butik med udvalgssvarer. Og jeg har ikke hørt, at Kiwi har gjort indsigelse mod den ændring, siger Jens Christian Golding, der er formand for Pandrup Handelsstandsforening, om lokalplanforslaget, som formentlig bliver endeligt vedtaget på det kommende møde i kommunalbestyrelsen.

Hvis Kiwi også forlader Vestkystcentret, så er der blot en smykkeforretning og et pizzeria tilbage samt tre tomme butikker tilbage.

-Det er et scenarie, vi vil undgå. Det vil gå ud over de øvrige specialbutikker ved Bredgade, særligt hvis en dagligvarebutik, som trækker kunderne hertil, forsvinder. Og hvis Kiwi forlader centret, hvad skal der så komme i den store bygning? Det bliver op bakke, siger Jens Jørgen Jensen, der er formand for teknik-og miljøudvalget.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093