23948sdkhjf

Coop og Nets indgår aftale om mobilbetaling

Fra efteråret kan kunderne betale med mobiltelefon i 1200 butikker.
Fra efteråret bliver det muligt for alle kunder at betale med deres mobiltelefon, når de handler i de 1200 butikker i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma, skriver Coop i en pressemeddelelse.

Det er resultatet af en aftale, der netop er indgået mellem Coop og Nets.

Aftalen betyder, at Coop allerede nu melder klar til Dankort på mobilen og at Nets påbegynder opgradering af alle godt 5000 betalingsterminaler hos de respektive kæder, så de kan tage imod mobilbetalinger fra alle typer smartphones.

- Det er en fremsynet aftale, der er indgået. Den vil gøre det lettere for vores kunder at handle i vores butikker. Samtidig kan vi gøre klar til næste trin, hvor vi vil kombinere mobilen med medlemskabet af Coop, siger koncerndirektør Jan Madsen, Coop.

- Forbrugerne forventer at kunne betale med Dankort, også når det bliver tilgængeligt på mobilen, uanset hvor de skal betale. Denne aftale er derfor et vigtigt skridt på vejen for os i forhold til at forberede dansk detailhandel til at tage imod Dankort på mobilen, siger Asger Hattel, koncerndirektør i Nets.

Nets leverer en løsning til betalingsterminalerne, der gør, at stort set alle danskere kan betale med Dankort via mobilen. Det gælder både de smartphones, der har en aktiv NFC-funktion, og øvrige smartphones, der kan anvendes til at betale mobilt eksempelvis ved brug af Bluetooth.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125