23948sdkhjf

Matas samarbejder med lægekonsulentselskab om sundhedstjek

Mediaxes tilbyder Matas-kunder i København en screening for flere af de største folkesygdomme.
Lægekonsulentselskabet Mediaxes tilbyder nu at tjekke kunderne i Matas for type 2-diabetes, nedsat lungefunktion, forhøjet blodtryk og kolesterol, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Screeningen tilbydes d. 3. juni i Matas i København, og det er en sygeplejerske fra Mediaxes, som gennemfører tjekket.

Det tager ca. 6 minutter at få testet lungefunktion, kolesterol, blodsukker og blodtryk, og nogle dage efter modtager kunden en lægefaglig vurdering og personlig rådgivning. Sundhedstjekket koster i alt 299 kr.

Mads Kjær Larsen er testleder og stifter af Mediaxes fortæller:

- Ved at samarbejde med Matas tilbyder vi helbredstjek, der hvor alle familier kommer i forvejen. Vi gør det derved yderst nemt at blive testet sikkert i trygge omgivelser. Udover at fange eventuelle sygdomme i opløbet, så ved vi, at et sundhedstjek motiverer den enkelte til at gøre en ekstra indsats for egen sundhed.

Henrik E. Johannsen, informations- og miljøchef i Matas, siger:

- I Matas vil vi hjælpe kunderne med at holde sig sunde. Derfor tilbyder vi nu borgerne i København, at de uden tidsbestilling kan få en bred-spektret screening. Det sker ved i butikken at betale 299,- kr. til Mediaxes, hvis sygeplejerske og læger sørger for, at screeningen og rådgivningen foregår forsvarligt. Vi håber, at mange vil benytte sig af dette tilbud, så de om nødvendigt kommer til egen læge i tide.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078