23948sdkhjf

Lille købmand anklager Netto for "beskidte trick"

Ny Netto holdt åben i pinsen, selv om der stod på hjemmesiden, at den skulle være lukket.
I Helsingør anklager Kim Thorning, der er ejer af Min Købmand på Kingosvej, Netto for at bruge beskidte trick, skriver Helsingør Dagblad.

- Vi har mistet 50.000 kroner i omsætning i pinsen og står med et stort usolgt varelager, fordi det nye Netto i Gefionscentret holdt åbent, selv om der på Nettos hjemmeside står, at den ifølge gældende regler er lukket på helligdage, siger Kim Thorning.

Helsingør Dagblad fortæller, at Netto har fået tilladelse til alligevel at holde åbent, fordi en ekstern revisor har vurderet, at årsomsætningen for den nye butik ikke når over 32 millioner kroner det første år.

33 millioner er omsætnings-grænsen for at måtte holde åbent på helligdage, og den nye Netto vurderes altså til at komme til at ligge en million kroner under den vedtagne minimumsgrænse.

Kim Thorning har svært ved at tro på, at den nye Netto i Gefioncentret vil få så lav en omsætning -specielt fordi en noget mindre Netto i byen måtte holde lukket i pinsen

- Den meget mindre Netto overfor vores butik holdt lukket grundet deres omsætningsniveau. Den nye Netto, der vel er to tredjedele større, må forvente at få en omsætning på, ifølge mit bedste skud, mindst omkring 100 millioner kroner på årsbasis, konstaterer Kim Thorning, der mener, at det er udtryk for "ikke-stueren konkurrence".
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125