23948sdkhjf

Efter Designa-konkurs: Vi kan drive en lønsom forretning

De samme banker, som har penge til gode, bakker op, fordi udviklingen er sund, fortæller Designas direktør til Wood Supply.
Der var fornuft i at redde de sunde dele af Designa og placere dem i nyt selskab og lade moderskibet sejle ud over afgrunden.

Det mener Erik Høj, som i halvandet har været administrerende direktør.

Han kom til den Kjellerup-baserede virksomhed for at vende lykken efter flere år med underskud, og det mener han er lykkedes.

Han bedyrer over for Wood Supply, at de frelste Designa-aktiviteter udgør en overskudsgivende forretningsmodel efter en vellykket turnaround-proces. som har omfattet 10 butiksåbninger på 14 måneder.

- Det er lykkedes os at vende driften til noget positivt, men vi har haft noget gæld, som er bygget op igennem årene, siger han til Wood Supply.

Det er en blandet skare af kreditorer, som efterlades med tab, men langt størstedelen af tabet får Designas pengeinstitutter.

Han siger til Wood Supply, at de samme pengeinstitutter forholder positivt til en rekonstruktion og derfor har stillet kreditfaciliteter til rådighed.

- Fordi vi har vist, at vi kan drive en lønsom forretning. Det nye Designa er velpolstret og solidt og har de likvide midler til at fortsætte væksten, siger han.

Erik Høj vil ikke oplyse gældens størrelse i det Designa-selskab, som er under konkursbehandling. Han henviser til sagens kurator Christian Jul Madsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125