23948sdkhjf

Kiwi i Pandrup må ikke flytte til udkanten af byen

Udvalg siger nej til flere dagligvarebutikker på Lundbakvej.
Kiwi får ikke opfyldt sit ønske om at forlade lokalerne i Vestkystcentret i Pandrup for at flytte til Lundbakvej i udkanten af byen, skriver Nordjyske Stiftstidende.

For nylig fik Rema 1000 lov til at flytte til den eftertragtede beliggenhed på Lundbakvej, og i den forbindelse ytrede Kiwi ønske om at gøre det samme, men miljø- og teknikudvalget vurderer, at der ikke kan være to supermarkeder i udkanten af byen.

- Vi har haft et møde med Kiwi og sagt, at vi ud fra høringssvarene til Rema 1000 konkluderer, at der kun er plads til en dagligvarebutik på Lundbakvej. Så må vi se, hvad fremtiden bringer. Hvis der kommer en ny ansøgning fra en dagligvarebutik, må vi se på den og se, om der er opbakning til den, men lige nu er der kun plads til en butik, siger Jens Christian Golding (S), der er formand for teknik-og miljøudvalget.

Hos Dagrofa, som ejer Kiwi, er man skuffet over resultatet og påpeger, at det er udtryk for ulige vilkår, at den ene dagligvareforretning får lov til at flytte, mens den anden ikke gør.
Læs mere om: Kiwi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08