23948sdkhjf

Stark skal levere indeklima-maling til Aarhus Kommune

Stark bliver fremover en af tre malingsleverandører til Aarhus Kommune.
En ny rammeaftale mellem Aarhus kommune og trælastkæden Stark omfatter bl.a. levering af såkaldte RAW-malinger, der forhandles eksklusivt i Stark og er blandt de første med Dansk Indeklimamærkning, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Rammeaftalen løber over tre år og betyder, at Stark fremover bliver en af tre malingsleverandører til de projekter, hvor kommunen ikke anvender eksterne professionelle malerfirmaer, der selv står for levering af materialer.

- Vi ønsker generelt at prioritere produkter, der er skånsomme over for mennesker og miljø, når vi bl.a. vedligeholder vores bygninger eller bygger nyt, fortæller Contract Manager Christoffer B. H. W. Larsen fra Indkøb og udbud i Aarhus Kommune.

- Derudover lægger vi selvfølgelig vægt på faktorer som malingernes holdbarhed, dækkeevne, glans osv., så malerarbejdet kan udføres hurtigt, effektivt og til mindst mulig gene for brugerne, fortsætter han.

RAW malingerne har den såkaldte Malkode 00-1, der signalerer, at de er de mildeste at arbejde med og efterlever de strengeste krav fra Arbejdstilsynet. Derudover er de fremstillet uden organiske opløsningsmidler, og malingerne til indendørs brug er desuden certificeret efter Dansk Indeklimamærkning, fortæller Stark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094