23948sdkhjf

Tre elektronikbutikker opgraderer i Nordjylland

I løbet af den seneste måned har de tre elektronikbutikker Bang & Olufsen Frederikshavn, Loewe Gallery og Lyd og Billed Specialisten gennemgået en gennemgribende ombygning.
De tre nordjyske elektronikbutikker Bang & Olufsen Frederikshavn, Loewe Gallery og Lyd og Billed Specialisten er blevet moderniserede, skriver virksomheden i en pressmeddelelse.

"Efter ombygningen fremstår de tre butikker som et mekka for passionerede lyd- og billed-entusiaster med hang til kvalitet," skriver forretningerne videre.

I det såkaldte experience-room kan kunderne få en oplevelse af Bang & Olufsens produkter, blandt andet tv’et Beovision Avant ”85 i samspil med Beolab 90 højttalere.

Også i Lyd- og Billed Specialisten kan kunderne som noget nyt besøge et oplevelsesrum og få demonstreret Phillips Ambilight TV.

Hos Loewe Gallery er der indrettet en ny brugt-afdeling med second-hand produkter af høj kvalitet.

- Vi er rigtig glade for resultatet og glæder os til at invitere kunderne indenfor i vores tre nyindrettede butikker, siger indehaver Laust Nielsen.

- Vi kan godt garantere vores kunder, at der venter dem en oplevelse udover det sædvanlige, hvis de lægger vejen forbi. Det er altid vores ambition at tilbyde vores kunder det absolut ypperste, og det lever de nye butikker i allerhøjeste grad op til, fortsætter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079