23948sdkhjf

Lille butik på Nørrebro kæmper mod de store i AOK's prisuddeling for 2016

Packyard på Elmegade er nomineret til AOK's pris: ”Byens Bedste Herremode”.
Packyard er nomineret til AOK's pris: ”Byens Bedste Herremode 2016”, som den eneste i kategorien uden for København K.

Bag Packyard står den danske nørrebrobaserede distributionsvirksomhed, Playground Distribution, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Nikolaj Vang, partner i Playground Distribution, har ofte sin daglige gang i Packyard. Han havde ingen erfaring med at drive tøjbutik, inden dørene blev slået op i Packyard. Forventningernetil butikken var dog helt klare.

- Packyard skulle være stedet, hvor vi testede nye koncepter og produkter af. Ikke en traditionel herretøjsbutik der kun satser på det sikre og kendte udvalg. Packyard er der, hvor vi møder vores kunder face-to-face. Vi får en snak med dem, lytter til dem, og afholder nogle fede events og projektersammen med og for dem. Vi kender og elsker Elmegade og Nørrebro. Der er enspændende sammensætning af kulturer og mennesker, der gør det det helt rigtige sted for Packyard at være, siger Nikolaj Vang, der selv har boet i Elmegade-kvarteret i mange år.

- Det er kunderne, der har indstillet os til nomineringen blandt de hotteste herretøjsbutikker i København.Det er en kæmpe ære, og et stort skulderklap fra dem vi allerhelst vil have det fra. Det giver os mere blod på tanden for at udvikle Packyard og tænke kreativt i forholdt til butikkens funktioner og indhold.Next up er et samarbejde med Distortion på Nørrebro den 1. juni, hvor vi haret DJ-set up, live street-art og kolde øl til alle der kigger forbi, siger Nikolaj Vang.

Butikken har ligget på Elmegade Nørrebro siden slutningen af 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078