23948sdkhjf

Allerød bymidte plaget af tyverier

Bymidten i Allerød bliver i stigende grad udsat for tyverier og tricktyverier.
Det er især blevet slemt henover foråret, og butikkerne i Allerød bymidte har overvejet at indføre en vagtordning for at forhindre nogle af de mange tyverier mod butikker og tricktyverier mod kunder, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er jo ikke dagligt, men jeg vil sige, at det er tæt på, at man ser eller hører om nogen, der har jagtet tyveknægte væk. Og det kan godt være lidt voldsomt for os. Det er ikke trygt, når personer bliver voldelige, fordi de ikke får lov at stjæle det, de gerne vil, siger Lene Krogh, der er formand for Allerød Handelsstandsforening og indehaver af forretningen Brillehuset i gågaden.

Netto i byen er begyndt at lukke klokken 20 i stedet for klokken 22, fordi butikken har svært ved at håndtere tyverier om aftenen, og hos Kvickly har man en vagt gående for at øge trygheden blandt de handlende.

I Allerød ligger Danmarks største asylcenter, Sandholmlejren, men Ole Bigler fra Kvickly mener ikke udelukkende, at problemerne kan siges at stamme derfra.

-Det er også Sandholmlejren, men det er ikke kun Sandholmlejren. Jeg oplever, at det er alle typer af mennesker og alle aldersgrupper, der stjæler, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094