23948sdkhjf

Føtex i jordbærkrig mod lille producent

Var det Føtex, der stod bag, at Peter Papes salgsbod måtte lukke?
Føtex i Silkeborg er blevet indblandet i en jordbærkrig, der startede, da jordbæravler Peter Pape for nyligt meddelte, at han ikke længere ville levere jordbær til butikkerne i Silkeborg, fordi de efter hans mening er troløse og kan finde på at aflyse bestillinger, hvis de pludselig får parti billigere vare ind via deres kæde, skriver Midtjyllands Avis.

Peter Pape fortalte, at han derfor ikke giver meget for kædernes udsagn om at ville støtte de lokale leverandører.

Efterfølgende satte han en privat salgsbod op ved indgangen til dyrebutikken Petworld på Nørrevænget i Silkeborg, hvor Føtex også ligger - men efter en uge bad Petworld ham om at flytte boden igen.

Peter Pape mener at vide, at det er Føtex, der står bag, hvilket han også skrev i et meget delt og kommenteret Facebook-opslag.

- Det var den besked, jeg fik af personalet i Petworld. At Føtex havde henvendt sig til udlejeren, og at udlejeren havde henvendt sig til Petworld, og at Petworld derfor måtte sige nej til min bod. Så jeg bringer kun videre, hvad jeg selv fik at vide, siger Peter Pape, der dagen efter genåbnede boden ved Silvan på Bredhøjvej.

Føtex afviser over for avisen anklagen om, at de har fået Petworld til at forlange salgsboden fjernet. Peter Pape nægter til gengæld at rette eller slette det Facebook-opslag, hvor han retter anklage mod butikken.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172