23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Se hvilke virksomheder med relation til detailbranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Brejnholts Tømmerhandel A/S
Steen Andersen, Robin Morrison Brejnholt og Sarah Morrison Brejnholt er indtrådt i bestyrelsen hos Brejnholts Tømmerhandel A/S i stedet for Jan Elneff Lauridsen (kilde: CVR).

Brejnholts Tømmerhandel A/S er en del af XL-Byg-kæden.

Christina Rohde ApS
Hanne Rydahl er indtrådt som bestyrelsesformand hos Christina Rohde ApS i stedet for Ole Rydahl (kilde: CVR).

Christina Rohde ApS designer tøj.

Dygtige Købmænd A/S
Inger Louise Askegaard Østergård er udnævnt til bestyrelsesformand hos Dygtige Købmænd A/S i stedet for Bjarne Pedersen Bak. Samtidig er Nick Østergaard indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Dygtige Købmænd A/S er en gruppe af tidligere Dagrofa-købmænd.

Frederiksdal Tehandel ApS
Michael Walter Rasmussen er indtrådt i direktionen hos Frederiksdal Tehandel ApS i stedet for Ebbe Nyvold. Samtidig er Michael Walter Rasmussen indtrådt som bestyrelsesformand og Ying Zhao i bestyrelsen (kilde: CVR).

Frederiksdal Tehandel ApS er en nordsjællandsk tehandel.

Lars Larsen Watches A/S
Flemming Ammentorp Østergaard er indtrådt som bestyrelsesformand hos Lars Larsen Watches A/S i stedet for Jákup Lamhauge, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Morten Angelo Johansen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Lars Larsen Watches A/S designer ure.

Nordic Trading ApS
Steffen Møller er indtrådt som bestyrelsesformand hos Nordic Trading ApS i stedet for André Fleron, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Hans Christian Benedict Ahlefeldt-Laurvig indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Nordic Trading ApS sælger skønheds- og helseprodukter til apoteker, helsebutikker og andre forhandlere.

Reitan Convenience Denmark A/S
Johannes Sigmund Sangnes er udnævnt til bestyrelsesformand hos Reitan Convenience Denmark A/S i stedet for Kjell Magnus Retian (kilde: CVR).

Reitan-gruppen står bag kæder som Rema 1000, Løvbjerg og 7-Eleven.

Theis Vine ApS
Søren Greve er indtrådt som bestyrelsesformand hos Theis Vine ApS. Samtidig er John Larsen, Per Rasmussen og Frank Schyberg indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Theis Vine ApS importerer vine fra specielt Frankrig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094