23948sdkhjf

Nu åbner Lidl butik på Nørrebrogade

Butikken åbner 30. juni.
Discountkæden Lidl åbner en butik på Købehavnerbydelen Nørrebros hovedfærdselsåre, nemlig Nørrebrogade.

Lidls interesse for en butik på Nørrebrogade er ikke nogen tilfældighed, og kæden har længe haft beliggenheden i kikkerten, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det centrale København er et strategisk vigtigt område for os, og netop på Nørrebro bor rigtig mange børnefamilier, som jeg er sikker på vil værdsætte vores store vareudbud til nogle af Danmarks bedste priser. Og at vi er lykkedes med at få en butik på over 1200 kvm, er vi virkelig stolte af, siger Lidls udviklings- og ejendomsdirektør, Mads T. Nielsen

I spidsen for butikken på Nørrebrogade står den 34 årige Siyavash Ghiyasvand, som har arbejdet i detailbranchen i 15 år. Han har tidligere været butikschef i andre Lidl butikker, og nu er turen kommet til Nørrebrogade.

- Vi glæder os til at hilse på kunderne her på Nørrebro, og jeg er sikker på, at vores store udvalg af danske produkter, frugt og grønt, fokus på økologi, bekæmpelse af madspild og ikke mindst vores populære produkter under vores egne mærker til fordelagtige priser, vil tiltale beboerne i området, og sende os godt fra start, siger Siyavash Ghiyasvand.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078