23948sdkhjf

Energibesparende hårde hvidevarer vinder produkttest

Tre energieffektive produkter fra Bosch vandt produkttests fra blandt andet Forbrugerrådet Tænk.
Det er de færreste, der tænker over, at en uventet høj elregning kan skyldes de hårde hvidevarer i hjemmet med mange år på bagen, men i dag findes der flere og flere producenter, der udvikler hårde hvidevarer med et ekstra lavt energiforbrug, skriver Bosch i en pressemeddelelse.

- Det er vigtigt for os, at vores køleskabe og frysere er ekstra miljøeffektive, da de kører døgnet rundt. Derfor er det rart at vi kan tilbyde hvidevarer med energimærkningen A+++, som kun bruger halvt så meget energi sammenlignet med en fryser, der er 10 år gammel. Det er til gavn for både miljøet og pengepungen, siger Mette Ertel, Brand Communication Manager for Bosch Hvidevarer i Danmark.

For nylig er tre af Boschs produkter blevet kåret som de bedste i produkttests foretaget af blandt andet Forbrugerrådet Tænk.

Og hos Bosch er man glad for, når også andre har lyst til at teste deres produkter.

- Vores egne ingeniører udfører selv en lang række test i forbindelse med produktudvikling og kvalitetssikring, som skal sikre, at kun det bedste produkter ender hos forbrugerne. Derfor er det et stort skulderklap for os, når vores produkter bliver kåret som ”Bedst i test”, da det beviser, at vi arbejder i den rigtige retning, siger Mette Ertel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158