23948sdkhjf

Nyt shoppingcenter i Vanløse har udlejet to tredjedele af butikkerne

I efteråret 2017 får Vanløse et nyt, moderne centrum med både shoppingcenter og attraktive boliger.
Navnet på det nye center bliver 'Kronen Vanløse' og interessen er på forhånd stor. Således er 65% af butiksarealet, som omfatter 75 butikker og restauranter, allerede udlejet og blandt de nye navne tæller bl.a. Føtex, H&M og Sinnerup, fortæller Kronen Vanløse i en pressemeddelelse.

Bag 'Kronen Vanløse' står den pan-europæiske ejendomsforvalter, Tristan Capital Partners og Solstra Capital Partners, som er ejere og bygherrer på projektet.

- Vi er rigtig glade og stolte over, at så mange butikker på nuværende tidspunkt allerede er udlejet. Vi oplever fra alle sider en markant interesse for Vanløses nye centrum og vi glæder os ikke mindst på vegne af alle borgerne i og omkring Vanløse, som kommer til at få deres daglige gang i 'Kronen Vanløse', siger Oscar Crohn, stifter og partner i Solstra Capital.

Antallet af borgere i Vanløse er støt stigende og det samlede forbrug blandt dets borgere forventes at være steget 15-20% i 2020. Men antallet af butikker med udvalgsvarer er begrænset i forhold til bydele med samme befolkningssammensætning.

Når Vanløses nye centrum med boliger og shoppingcenter står klar i efteråret 2017, er det med en forventning om, at 4,3 mio. mennesker vil besøge de mange butikker og restauranter.

De kommer til at nyde godt af 75 butikker og restauranter fordelt på stueetagen og første etage. Oven på centret på anden, tredje og fjerde etage udbydes i alt 14.000 m2 bolig.

'Kronen Vanløse' kommer desuden til at indeholde et 1.000m2 stort fitnesscenter, et torv i direkte forbindelse med Metro og S-togsstation, en stor, sydvendt terrasse med cafeer og restauranter, samt 400 parkeringspladser i P-kælderen og 1700 cykelparkeringspladser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078