23948sdkhjf

Dansker i spidsen for nyt Osram-selskab med 10.000 ansatte

Osram splitter forretningen i to. Ledvance, det tidligere Osram Lamps divisionen, skal sælges fra.
Osram, en af verdens førende producenter af belysning, deler virksomheden i to selskaber. Det sker officielt i den 1. juli 2016.

Med opdelingen skifter Osram Lamps divisionen navn til Ledvance - en virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere, der skal ledes af danske Jes Munk Hansen som CEO.

Opdelingen ses også i Danmark
I Danmark bliver Ledvance udskilt og står for salg af lyskilder. Samtidig fortsætter Osram under det gamle navn og står for salg af alt andet end lyskilder.

Ledvance står for salg af lyskilder og armaturer som LED til både B2B- og detailsegmenter, så produkterne bliver synlige både for fx installatører og i byggemarkeder.

På produktniveau vil Osram-brandet og Sylvania-brandet fortsat blive anvendt i henholdsvis Europa og USA. Virksomheden har allerede et stærkt internationalt salgsteam og ekspertise inden for belysningsindustrien og volumenforretningen.

Dansker i spidsen for 10.000
I spidsen for det hele strå danske Jes Munk Hansen. Han har haft ansvaret for Osram Lamps det sidste års tid, og forinden var han ansvarlig for Osrams amerikanske forretning.

- Sammen med det internationalt erfarne og topmotiverede ledelsesteam ser jeg frem til at lede Osrams mere end 10.000 engagerede medarbejdere frem mod nye succesfulde mål. Ledvance er en ny æra, og jeg ser et stort vækstpotentiale for virksomheden – især inden for standardiserede OTC-amarturer, påpeger Jes Munk Hansen.

I Ledvances ledelsteam finder man også Oliver Neubrand, som bliver ansvarlig for økonomi, Erol Kirilmaz der får ansvar for salg og marketing samt Peter Mannhart der bliver chef for drift og produktion. Bettina Kahr-Gerleng bliver ansvarlig for HR.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093