23948sdkhjf

Nu kan kunderne samle Ice Age-mærker i Lidl

De populære figurer udkommer som samle-klistermærker.
Den femte Ice Age-film rammer de danske biograflærreder i juli, og i den forbindelse giver dagligvarekæden Lidl nu kunderne mulighed for at samle klistermærker med figurerne og vinde billetter til den nye film, skriver kæden i en pressemeddelelse.

- Ice Age-filmene er elsket af både børn og voksne, og i Lidl er vi også fans af universet og, vi håber, at vores kunder synes det er sjovt at de kan samle på motiver fra filmen, når de handler i vores butikker, siger Rikke Brandes, kommunikationschef i Lidl Danmark.

Alle kunder, der handler for 100 kr. i Lidl, får således en pakke med fire Ice Age-stickers med i købet, og de 144 forskellige motiver vil være at finde i alle Lidls butikker landet over fra den 3. juli.

Derudover kan kunderne købe et samlealbum til klistermærkerne, ligesom de kan købe blandt andet nattøj, undertøj og T-shirts i børnestørrelse med print fra filmen.

Kunderne kan desuden deltage i konkurrencen om at vinde biografbilletter til den nye film. Det gør de ved at uploade et foto på kædens Facebookside taget ved Ice Age-fotovæggen, som findes i alle Lidls butikker.
Læs mere om: Lidl
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125