23948sdkhjf

Coop.dk leverer mad direkte til sommerhuset

Feriegæster kan nu få leveret alle dagligvarer direkte til døren over det meste af Danmark.
Coop.dk MAD leverer nu mad og andre dagligvarer til sommerhuse over hele Danmark (bortset fra øer, der ikke er bro til.)

5 dage om ugen vil man fremover kunne få leveret direkte til døren, og dermed slippe for turen til supermarkedet, når solen skinner og man ankommer til sin ferie. Med Coop.dk MAD kan man bestille hjemmefra og blot pakke ud når man ankommer til sommerhuset.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Samtidig har Coop.dk MAD indgået et samarbejde med en af Danmarks førende udlejer af sommerhuse, DanCenter, så deres kunder får en flaske rosévin med når de bestiller hos Coop.dk MAD. www.Coop.dk/DanCenter2

- Vi vil gerne tilbyde vores gæster en rolig start på ferien. Med samarbejdet med Coop.dk MAD har gæsterne en nem mulighed for at købe ind. Varerne leveres direkte til sommerhuset, og gæsten slipper for at fylde bilen med medbragt mad og drikkevarer. I stedet kan sommerhusferien nydes fra første færd med en kølig velkomstdrink på terrassen. Derfor er vi glade for at kunne komme med dette tilbud i samarbejde med Coop.dk MAD, siger Salgs- og Marketingchef Søren Laursen, DanCenter.

- At komme frem til et sommerhus, hvor alle de varer, man har brug for, fra grillbøfferne til frugt og vin, står klar, vil være en ekstra god start på ferien, så vi håber, at mange vil benytte sig af muligheden for at gøre sommerferien endnu mere afslappende," siger kommerciel direktør Morten Viktor, Coop.dk MAD.

Coop.dk MAD er den eneste, der kan levere dagligvarer i sommerhusområder over hele Danmark 5 dage om ugen.

Coop.dk MAD åbnede 7. april med "alt det bedste fra Coop" i form af 8.000 forskellige dagligvarer, 26 specialbutikker og et stort lavprisprogram.

Prisen for at få leveret er 29 kr. Køber man for over 1200 kr. er det gratis.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173