23948sdkhjf

Becksöndergaard åbner fast butik i Københavns Lufthavn

Produktsortimentet indeholder signaturtasker-, punge og tørklæder og senest også sko, capes samt rejsevenligt tilbehør.
Efter stor succes med en pop up shop i Københavns Lufthavn, der åbnede i marts 2016, har danske Becksöndergaard nu fået en af lufthavnens faste og meget eftertragtede retail-lokationer.

Fredag d. 8 juli 2016 åbner en helt ny butik, der samtidig er en vigtig markør i en ny strategi om at satse endnu mere på travel retail i fremtiden, hvor man på sigt ønsker at åbne flere egne butikker i udvalgte europæiske lufthavne.

Det skriver Becksöndergaard i en pressemeddelelse.

Becksöndergaard er gennem årene blevet kendt for en skandinavisk designstil med personlighed i form af mønstre, collager og fotoprints, og brandet har løbende udvidet produktsortimentet, så det ikke kun indbefatter de velkendte signaturtasker-, punge og tørklæder men også sko, capes samt rejsevenligt tilbehør.

- Vi er meget stolte over at åbne vores første butik i Københavns Lufthavn på baggrund af den succes som vores pop up shop på samme location har oplevet. Testperioden har bekræftet, at en lufthavn er et perfekt sted at sælge Becksöndergaard, og vi glæder os til at udvide yderligere på dette område, siger Direktør Lars Henrik Andresen.

Becksöndergaard arbejder som et led i sin strategi på muligheder i andre vigtige europæiske lufthavne, der ligesom i København, tilbyder et attraktivt travel shopping-univers.

Målet er at åbne flere butikker i de kommende år.

Ud over travel retail arbejder brandet også fortsat med at udbygge det eksisterende netværk af detailkunder samt shop-in-shops i internationalt kendte stormagasiner i Europa og Japan.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094