23948sdkhjf

Flying Tiger vinder designpris

Vinder for en plastickande med plisserede folder.
Igennem 10 år har et designteam i København designet en stor del af de produkter, der sælges i Flying Tigers mere end 600 butikker verden over, og teamet har vundet flere store designpriser, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

I 2015 blev tekanden ”Tea Bird” belønnet med iF Design Award og Good Design Award. I januar 2016 vandt vandflasken ”Hi Haj” iF Design Award. Og nu er turen kommet til køkkenserien ”Fold”, som netop er kåret som vinder i kategorien produktdesign i Red Dot Design Award.

”Fold” er designet af Flying Tigers chefdesigner, Lovorika Banovic, og inspirationen er hentet i en dansk designtradition, der kan spores tilbage til vikingerne, nemlig plisseringer.

Red Dot-juryen belønnede blandt andet Fold-serien for sine farver og sit unikke og funktionelle formsprog.

Den præmierede del af serien udgøres af en kande på en liter og to mindre beholdere på ½ liter hver, alle er foldet i plisseret plastik for at gøre produktet stærkt.

Kanden er drypfri og lågene nemme at tage af. Designet er uden hank, men alligevel er kanden let at gribe om på grund af folderne, som samtidig gør kanden stærkere og mindsker vibrationerne fra eksempelvis vand, så børn nemmere kan hælde uden at miste kontrollen, fortæller Flying Tiger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234