23948sdkhjf

Pytt Living i australsk alliance

Det danske interiørbrand Pytt Living har fået gang i eksporten til Norge og Australien og satser på internationale messer i efteråret.
Det danske designbrand Pytt Living har indgået eksportaftaler med nordmænd og australiere, og det har givet blod på tanden, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Den store udenlandske interesse for vores skandinaviske design betyder, at vi i sensommeren udelukkende satser på udenlandske messer og fokuserer vores salgsindsats på de europæiske og australske markeder, siger direktør Jan Nielsen, Pytt Living.

Under forårets danske messe, Northmodern, fik designvirksomheden kontakt til den australske detailkæde Top3 By Design, der repræsenterer en række veletablerede brands. Efter de første prøveordrer har kæden afgivet flere ordrer på udvalgte TOP3 produkter fra Pytt Living - et sengegærde, et ophængsystem og pouffer i miljøvenlige materialer.

Den australske eksport styrkes i efteråret yderligere gennem indgåelsen af et partnerskab med Det Danske Generalkonsulat i Sydney om afdækning af eksportmulighed og muligheder for partnerskaber.

- Vi har allerede etableret eksport til en australsk detailkæde med flere butikker, og det har givet os mod på at udforske det australske marked. Med denne alliance vil vi kunne øge vores eksport til Australien, siger direktør Jan Nielsen, Pytt Living.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109