23948sdkhjf

Danskerne shopper og bygger i industriferien

Skal du ikke ud at rejse i ferien, er der stor sandsynlighed for, at du kommer til at tilbringe tid med at shoppe online eller lave et byggeprojekt i hjemmet.
Der er stor sandsynlighed for, at du kommer til at tilbringe en del tid med at shoppe online eller lave et byggeprojekt i hjemmet i løbet af sommeren.

Det fortæller nye tal fra konsulenthuset Impact, som har undersøgt, hvad vi kan forvente af nethandelen i ferieperioden, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Industriferien står for døren, og for de mange danskere, der har valgt at blive hjemme frem for at rejse udenlands, står den ikke nødvendigvis på afslapning. Tværtimod ser det ud til, at mange bruger sommerferien på byggeprojekter i hjemmet.

Impact har analyseret 400.000 onlinebesøg i industriferien sidste år, og på den baggrund har virksomheden et bud på, hvad vi kan forvente af e-handlen denne sommer.

- I ferieperioden vil salget af værktøj, byggematerialer og andet til hjemmet stige, viser tendensen fra tidligere år. Og vejret er faktisk en signifikant faktor. Sammenholdt med vejrdata ser vi, at jo varmere det bliver, jo mere shopper folk byggematerialer på nettet, fortæller Martin Skøtt, der er manager for traffic & insights hos Impact.

Det er dog ikke lutter praktiske ting til hjemmet, vi finder og shopper på nettet i ferien, forklarer Martin Skøtt.

- Der tegner sig et klart billede af, at onlinehandlen af tøj bliver positivt påvirket i ferieperioden, hvor der suppleres op i garderoben. Onlineshops, der sælger dametøj, oplevede f.eks. en stigning i omsætningen på hele 50 pct. sidste sommer, mens herrebutikkerne oplevede et markant fald i besøgstallene. Til gengæld var der flere herrer, der rent faktisk købte varer, når de endelig fik sat sig foran skærmen, siger Martin Skøtt.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11