23948sdkhjf

Kiwi Amager i stor ombygning

Som et led i en massiv sommeropgradering af omkring 90 danske butikker får Kiwi på Amagerbrogade bl.a. mere energivenlige kølefaciliteter.
I 12 uger denne sommer ombygger discountkæden Kiwi stort set samtlige sine butikker rundt om i landet, fortæller kæden i en pressemeddelelse.

Også på Amagerbrogade, hvor håndværkerne den 2. august om aftenen tager hul på en stor opgradering af butikken til kædens nye butiksunivers, hvor fødevarer fremover får mere plads, og hvor sortimentet fornyes med 400 nye varer – bl.a. en lang række fri-for-varer hen over efteråret.

Projektet som Kiwi Amagerbrogade er en del af, er det største butiksudviklingsprojekt i discountkædens danske historie og en del af en samlet investering i at modernisere butiksnettet for et tocifret millionbeløb.

- Ombygningen af Kiwi på Amager er led i vores investering i at dreje butikkerne mod et endnu stærkere fødevarefokus. Eksempelvis vil vi styrke udvalget af kød, herunder dansk kød, og løfte vores sortiment på fri-for varer. Samlet set vil vi udvikle butikkerne, så vi sikrer, at de i alle byer understøtter vores ambitiøse udviklings- og vækststrategi, siger Carsten Hansen, kædedirektør i Kiwi.

Derfor følger der også en stor investering i nye, større og energibesparende kølefaciliteter med i ombygningen af Kiwi Amagerbrogade. En investering, som sikrer store energibesparelser og er tjent hjem på få år.

Det øgede fødevarefokus betyder også, at Kiwi laver en stor sortimentsudskiftning hen over efteråret, hvor godt 800 varer bliver taget ud og 400 nye fødevarer, fri-for-varer og near-food varer kommer ind i sortimentet.

Som led i ombygningen holder butikken lukket onsdag den 3. august, men står klar til igen at byde kunderne velkommen den 4. august.

Læs mere om: Kiwi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078