23948sdkhjf

Politibetjent med bijob: designer puder til Ilva

29-årig politibetjent er ved at slå igennem internationalt med grafiske illustrationer.
Det er ikke mere end to år siden, at den i dag 29-årige politibetjent ved beredskabet hos Københavns Politi, Martin Moore, tændte sin computer og lavede sine første grafiske illustrationer til plakater.

I dag sælger han sine plakater gennem egen hjemmeside og hos mere end 20 butikker i Danmark – samt butikker i Schweitz, Holland, Frankrig, Irland, Canada, Tyskland, England, Australien og Norge.

Senest har han indgået et samarbejde med Ilva, hvor møbel- og livsstilskæden fra efteråret sælger fem puder i Martin Moores unikke design.

Det fortæller Ilva i en pressemeddelelse.

Martin Moore har indtil nu kun lavet sine egne illustrationer på plakater, som han sælger via sin webshop og butikker. Samarbejdet med Ilva er første gang, han laver unikke designs til en kunde. Og første gang, at han laver grafisk design til puder.

- Det er et helt andet materiale, end jeg er vant til – farvegengivelsen bliver for eksempel helt anderledes, når man trykker på stof. Men ILVA har rigtig meget erfaring med tryk på tekstiler, så det har været et interessant samarbejde at kunne trække på deres ekspertviden, siger Martin Moore.

Martin Moore har altid villet være politibetjent, men man kan først søge ind på uddannelsen som 21-årig. Derfor uddannede han sig tidligt til webdesigner, og det er herfra, at han har sin tekniske viden om grafisk illustration på computer.

For et par år siden havde han ved siden af arbejdet hos Københavns Politi noget fritid til overs – og hans kæreste overtalte ham til at prøve at lave illustrationer til plakater. Hjemmesiden og andre salgskanaler har hurtigt udviklet sig, så der er travlt i hjemmet i Nærum, men Martin Moore har ikke planer om at stoppe som politibetjent.

- Jeg er rigtig glad for at arbejde hos politiet, og har da også ambitioner om en karriere der på længere sigt, så det grafiske arbejde må prioriteres efter mine vagter – og så er jeg bare glad for at have en kæreste, der støtter og hjælper mig meget, siger Martin Moore. Udover de fem nye typer af puder, sælger Ilva også et mindre udvalg af Martin Moores illustrationer på plakater.
Læs mere om: Ilva
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093