23948sdkhjf

Markant erhvervsprofil skal styrke væksten hos Miinto

Den tidligere modeboss Niels Mikkelsen skal være med til at lægge fremtidens strategi for det succesfulde firma.
Det går godt for danske Miinto, der lige nu oplever en positiv og markant udvikling på tværs af alle markeder, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

I juni måned kunne virksomheden fortælle flere gode nyheder med årsregnskabet: Tøjsalget er steget, regnskabet er endt med et positivt EBIDTA, investoren RTL har smidt yderligere kapital i konceptet og virksomheden holder planen om at vækste sundt og fornuftigt.

Nu kan Miinto byde velkommen til den tidligere topchef hos Danmarks næststørste modevirksomhed IC Companys, Niels Mikkelsen, der nu er chef for egen virksomhed og besidder flere bestyrelsesposter.

- Vi er alle meget begejstrede for at få Niels Mikkelsen med på holdet og ser frem til at arbejde tæt med en mand, der besidder så stor en viden og forståelse for branchen. Han har en specifik ekspertise inden for butikker og digitalisering, der er helt i tråd med de projekter, vi er i færd med at udvikle hos Miinto, siger Konrad Kierklo, CEO og co-founder af Miinto.

Niels Mikkelsen, der er et veletableret navn i branchen, har i mange år været med til at lægge internationale vækststrategier for globale, anerkendte brands og er medejer af Stine Goya og Park Lane Fashion, og nu også bestyrelsesmedlem hos Miinto, der allerede tæller signifikante profiler som serieiværksætter Jesper Buch og Danish Fashion Institutes Eva Kruse.

Den tidligere modeboss fra IC ser frem til samarbejdet med Miinto, som han anser som en virksomhed med et stærkt koncept og en lovende fremtid:

- Jeg er imponeret over Miintos forretningskoncept der både sælger B2C via et stort netværk af multibrandbutikker i Europa og på den anden side har udviklet et unikt B2B koncept, som kan optimere samhandel mellem brands og butikker, fortæller Niels Mikkelsen og fortsætter samtidig er det nogle utroligt interessante mennesker i Miinto teamet og bestyrelsen, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med for at udvikle Miinto til næste niveau, siger Niels Mikkelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.207