23948sdkhjf

Apotek åbner shop-in-shop i Matas

I Matas i Sønderborg åbner et shop-i-shop apotek med fuldt sortiment og fagligt personale. Det er det første samarbejde af sin slags.
Hos Matas i Sønderborg kan man snart byde velkommen til et helt nyt shop-in-shop apotek med receptpligtig medicin og fagligt personale.

Apoteker Gisela Weber Mezghani, der ejer Sønderborg Løve Apotek, står sammen med Matas bag dette initiativ, som virksomheden i en pressemeddelelse kalder "historisk".

Apoteket åbner samme dag som en ny, stor Matas butik i Perlegade 28 i Sønderborg.

Gisela Weber Mezghani har store forventninger til sin nye apoteksfilial, som borgerne møder lige indenfor en af indgangsdørene til den nye Matas-butik.

- Jeg har i god dialog med Matas lavet en aftale med fokus på, at initiativet skal blive en win-win situation - både for apoteket, Matas og ikke mindst for Sønderborggenserne. Det giver rigtig god mening at have et apotek i Matas, hvor borgerne i forvejen er vant til at få faglig rådgivning i forbindelse med deres køb, siger hun.

Matas’ informations- og miljøchef Henrik Engberg Johannsen glæde sig til at afprøve kombinationen:

- Vi glæder os til at tilbyde borgerne et apotek i vores butik, hvor de kan få deres receptmedicin og andre apoteksvarer med det samme, og hvor apotekerens sundhedsfaglige personale ekspederer og rådgiver. I Matas ser vi det i første omgang som en spændende mulighed for at afprøve kombinationen af en Matas og et apotek under samme tag. Umiddelbart passer et apotek perfekt ind i det rådgivningskoncept, Matas er kendt for. Vi tror på, at vi sammen med vores apotekerpartner kan skabe en så god serviceoplevelse, at mange borgere vil gøre det nye apotek i Perlegade til deres foretrukne. Hvis det viser sig, at det gavner både borgerne og begge parter, er det oplagt at se på, om et sådan ”bofællesskab” også kan integreres i andre Matas butikker.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14