23948sdkhjf

Ny logistikchef skal sikre fynske håndværkere levering fra øverste hylde

Peter Poulsen udnævnt til ny logistikchef for Stark i region Fyn.
Stark har netop udnævnt 51-årige Peter Poulsen til ny logistikchef for region Fyn, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som trælastdirektør i Stark Tommerup og har spillet en nøglerolle i at få byggemarkedskædens nye fynske distributionscenter godt fra start.

Opgaven bliver nu at sikre den fortsatte optimering af logistikressourcerne i regionen til gavn for de fynske håndværkere.

- Det glæder mig at kunne udnævne Peter til ny logistikchef for region Fyn. Han kommer med en stor portion operationel knowhow og har siden maj med stor succes stået i spidsen for regionens logistik på midlertidig basis, siger logistikdirektør Alexander Ritter von Weinzierl fra Stark.

- Peter har samtidig en udpræget kundeorienteret tilgang og evner at skabe den interne opbakning blandt medarbejderne, som er nødvendig for, at vi kan indfri vores leveringsmål. Det er derfor en fornøjelse at byde Peter velkommen på holdet, fortsætter han.

Siden 2004 har Peter Poulsen været en del af STARK, hvor han bl.a. har taget lederuddannelse og beskæftiget sig med salg og service til byggemarkedskædens professionelle kunder. Han blev trælastdirektør i 2006 og har siden stået i spidsen for STARK forretninger i Hillerød og senest Aarup og Tommerup, hvor man nu har igangsat processen med at finde en afløser.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11