23948sdkhjf

Planer om storbageri i Struer sat på pause

Usikkerhed om projektet efter at bagermester i sidste uge fyrede medarbejdere pr. sms.
Planerne om at bygge et stort engros-bageri Struer er sat på pause på ubestemt tid, efter at parret Karin og Dan Christensen i sidste uge valgte at lukke deres eget bageri og fyre medarbejderne uden varsel , skriver Dagbladet Struer.

Det nye bageri, der både skulle indeholde engros-virksomhed, bagerbutik, café og drive-in, er ellers allerede godkendt af byrådet.

- Lige nu ved vi ikke, hvordan Dan Christensen står i de planer, vi har arbejdet med. Så de er sat på pause, mens Dan tager en pause og overvejer, om han vil tilbage som bagermester, siger Ulla Aagaard, der er medejer af Konditorbager i Lemvig og en del af det andet par, der står bag planerne om et storbageri.

- Lige nu vil vi give Dan Christensen lidt tid til at tænke over, hvad han vil og hvad der skal ske. Hvis han melder tilbage, at han er klar på at lave bageriet i Struer, så er vi også klar, fortæller hun.

Udover at være bagermester i Sdr. Nissum var Dan Christensen også bestyrelsesformand for kæden af 57 Konditorbager-bagerier. Men den post er han blevet nødt til at opgive i forbindelse med lukningen af sin egen forretning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079